martedì 2 giugno 2009

Pui la gratar cu legume

Astazi am facut un pui la gratar cu legume,ceva foarte simplu si fara adaosuri de grasime ,cat se poate de lejer.


-avem nevoie de cativa cartofi potriviti,cativa dovlecei,doi ardei,unul rosu si unul galben;(pot fi ambii rosii,nu conteaza )


-un pui frumusel,curatat,parlit un pic,ca aici mai gasesti si pene,si despicat in doua


-legumele le taiem cat mai mare,le asezam intr-o tava generoasa si le condimentam cu sare,boia,un pic de vegeta sau condiment pentru legume


-puiul se condimenteaza si se pune direct pe gratarul de la aragaz

-dedesubt se pune tava cu legume si nu se adauga nimic,apa nu ...deoarece isi lasa dovleceii,ulei nu...pentru ca se scurge toata grasimea din pui.
-se lasa cam o ora, dar din cand in cand se misca tava ,sa nu se lipeasca legumele.

-dupa o ora ,totul este gata,e o mancarica(daca i se poate zice asa) foarte colorata si gustoasa.Legumele prind putin din gustul puiului si sunt foarte gustoase.Se pot pune in orice proportie doriti,depinde de preferinte.

Nessun commento:

Posta un commento