lunedì 2 marzo 2009

Si ce ...



Primavara in sufletul meu...ce optimista sunt.Incerc sa ma impac cu ideea ca viata trebuie traita asa cum ne este data.Stresul este inamicul principal in zilele noastre.Dar sa o las mai moale....Si ce daca nu imi gasesc de lucru...sunt si altii care traiesc asa,e bine cat lucreaza Boby.Si ce daca ma simt inutila...incerc sa fac alte lucruri care sa-mi ocupe putin timpul.Si ce daca nu am prieteni langa mine...ii pot gasi si pe net.Si ce daca nu stiu ce sa fac de mancare,si ajunge Carlo de la gradi infometat(ca el nu papa paste.....)....ma uit repede la Margutza ce a mai preparat si fur cate o reteta.Si ce daca ploua azi...maine cu siguranta va fi mai frumos.Si ce daca nu avem banii pe care ni-i dorim...banii nu aduc fericirea.Si ce daca urmeaza sa-i scoatem polipii si amigdalele lui Carlo...vom trece si peste alta.Si uite asa ...incerc sa nu ma mai stresez din orice.Vreau sa fiu mai optimista decat de obicei........

4 commenti:

  1. Ai perfecta dreptate...viata trebuie traita asa cum vine...cu bune sau cu rele!
    Incerc sa nu ma stresez ..dar nu intotdeauna reusesc...chiar daca sunt o fire optimsta!
    Ciao!
    Nicoleta

    RispondiElimina
  2. Asa e Nico,de obicei sunt ffffff optimista dar sunt zile in care nu pot reactiona pozitiv la problemele ce apar.Dar...gata cu stresul ,ca stau rau cu stomacul si apoi nu reusesc sa mai pap bunatatile ce le faceti voi pe aici!Te pup,ciao.

    RispondiElimina
  3. Cred ca oricine are zile proaste si momente de tristete...chiar si bogatii plang...nu ca eu as fi bogata dar oricum stiu :-)
    In momente mai triste gandeste-te mereu la cate lucruri bune sunt in viata ta si vei vedea ca norii dispar mai repejor :-)

    RispondiElimina
  4. Sunt convinsa ca toti avem zile mai triste dar la mine in ultimul timp,chiar toate zilele erau urate.Acum se pare ca e o perioada mai linistita.....si trebuie sa va multumesc ca existati,se pare ca amicitia face minuni cu mine.Cred ca unul din motivele tristetii mele era asta.....singuratatea.Va imbratisez pe toate.......

    RispondiElimina